sâmbătă, 4 august 2007

the biggest bang

A bit late dar era cazul sa notam si marele eveniment al verii asteia..(cel putin pt mine si hippiotu' al batran aka. my daddy). Ne-am sacrificat economiile ca sa mergem sa ii vedem pe Stones. Frumos nu? dar ce a fost acolo a fsot si mai si...so here it goes
Dimineata. Cald. Nashpa. Microbuz arhiplin, moshi care put. Imi pun rapid castile in urechi sa nu ii aud pe ai mei cum se cearta printre dinti in spatele meu.."pai sigur.... tu cu fi'ta... va trebuia concert" .."draga..?!"
Ajungem finaly vis-a-vis de stadionu Dinamo, acasa la nasha-mea.Aer conditionat. luuuux taticuuuuuu...io somn. pan la 3 cand am plecat spre Lia Manoliu am dormit crancen.
Ora 15. Caldura infernala, trafic si mai infernal (Bucuresti, deh), pretzuri infernale la taxiuri...(bha tata cre k au mutat ashtea iadu in bucuresti ca prea infernale is toate). La 15.45 eram la Lia Manoliu... inca nu era aglomerat..Cativa veterani cu copii si nevestele, BGS-u' si presa. La 16.00 eram la gard. Bineinteles trebuiau sa deschida portile dar le-au deschis abia la 17.30. Nervi, agitatie, caldura, nerabdare,entuziasm. Se leaga discutii interesante intre mine si tata... genul ala de discutii cand tu, in calitate de om la 16 ani zici da, si tac'tu', in calitate de om la 57 zice "ehee...cand eram io tanar... ehe...acu treij'da ani daca imi zicea cineva ca o sa ii vad pe Stonshi in Romania si culmea ca o sa fiu si cu fie'mea la concert, il intrebam ce trage"
17.30. In sfarsit intram. Lumea se buluceshte inauntru, BGS-ul ne indeamna sa aruncam sticlele cu apa..(jooy...acum murim de sete pana la intrare). Debusolare. Sunt intrari separate pt anumite categrii de bilete, lumea alearga care-'ncotro. Standuri cu marchandise-uri, vanzatori englezi, romani care abia bunghesc sa spuna ce vor intr-o engleza de...mlashtina. (cu micile exceptii de care iti e mai mare dragu, sa vezi oameni la 50-60 de ani vorbind fluent engleza, pe langa noua generatie de pustime care priveste tamp in speranta ca cineva o sa inteleaga ce vor).
Urmeaza controlul cel mai "viguros". Pe "belete" si anume erau specificate urmatoarele: "accesul cu camere foto strict interzis". Buun..stam al coada la "filtru". Nenea shifonieru, tip 4x4, in fatza mea 2 tipe. Prima tipa avea o ditai papornitza de parca ar fi carat-o pe ma'sa moarta si supraponderala inghesuita in ea. Sifonieru "pipaie" hardughia de papornitza , vede "beletu" si zice "Mergeti..". A2a tipa avea o poshetutza de domnishoara de dimensiuni reduse, lafel de reduse ca dimensiunile ultimei generatii de chilotzi tanga aproape. Shifonieru ii desface posheta si scoate acte, scoate bilete, scoate tampoane, scoate servetele, si alte alea. dupa 5 minute, tanara exasperata se uita crunt la shifonier...care spune.."da...mergeti..".
My turn:D n-aveam bagaj n-aveam nimic..decat pliante si biletul. Se uita asa.. ma masoara de sus pana jos si ma lasa sa trec..(fmm de obsedat ce beleshti ochii la mine?!); apoi tata. treceee..fara nici o jena..Shifonieru privind admirativ, mai avea sa-i zica "Sa Traitzi shefu" :
Urcam, Urcam.... se vedea stadionu din spatele peluzei... *perplexitate absoluta* Tata: "bhaaaa..e mare bha" . Eu: "ioooi... ditai stadionu"... ne cautam locurile... (la peluza) si constatam cu stupoare ca Jagger va avea dimensiunile unghiei mele de la degetu mic... bummer...
Caldura..soare..asteptare... dsicutiile se incing: "Io ti-am zis sa iei dalea ieftine de tot...steteam jos si ne bagam in fatza...".."lasa copilu ca sunt bune si astea" ..."Zau?"
>>> to be continued<<<

Niciun comentariu: